Početna

Doručak


Predjela


Glavna jela


Deserti


Karta pića


Vinska karta


O nama
Check in and enjoy
Terminal Gastro Bar je casual dining restoran internacionalne kuhinje, smešten u jednom od najlepših delova Beograda, na vračarskom platou pored Hrama Svetog Save.

Terminal Gastro Bar postoji od 2015. godine. Rangira se kao jedan od vodećih beogradskih restorana.

Terminal Vam pored profesionalne usluge nudi poseban ambijent koji se sastoji od bašte sa magičnim pogledom na Hram, Lounge Bara savremenog dizajna i elegantnog a la carte restorana na galeriji koji dodatno ulepšava vinski bar i otvorena kuhinja.

Pozivamo Vas da dođete na doručak, ručak ili večeru i posetite naš restoran ili na čašu vina ili koktela u našem lounge baru.

Ukoliko niste u mogućnosti da nas posetite, dostava hrane i pića, sushi dostava kao i usluga keteringa su Vam dostupni.

Korporativne proslave, privatne proslave, kao i organizacija događaja svih vrsta su nešto što sa uživanjem radimo za Vas!

Uverite se zašto smo jedan od najboljih restorana u Beogradu!

Dobro nam došli!

Check in and enjoy #TerminalLifestyle.

Blog
Jelo koje u poslednjih par godina doživljava renesansu. Tradicionalno preukusno srpsko jelo koje se može spremati na više načina, vraća neke ukuse detinjstva ali u…
Koja je najpoznatija i najznačajnija atrakcija u Beogradu?  Šta dominira beogradskim pejzažem?  Koje je najsvetije mesto u Beogradu?
Doručak kao prirodno gorivo organizma Gde na doručak idu hedonisti? Gde na doručak idu hipsteri? Gde na doručak idu gurmani?